Schommelstoel babykamer

Een schommelstoel in de babykamer…. Wie wil er nu niet in wegdromen samen met de baby terwijl je zachtjes heen en weer wiegt?

Niet alleen mijn eigen ervaringen met schommelstoelen zijn positief, ook wetenschappelijke studies hebben de voordelen van schommelen voor mama’s en baby’s aangetoond.

Zelf was ik al sinds de geboorte van mijn zoontje op zoek naar een schommelstoel. Hij moest wel aan enkele voorwaarden voldoen: comfortabel, betaalbaar én super belangrijk ‘stijlvol en elegant’. Het oog wil immers ook wat. Die combinatie leek echter niet te vinden. Ofwel zaten de schommelstoelen goed maar waren ze niet mooi. Of nog erger, waren de stoelen prachtig maar was het prijskaartje helaas nog oogverblindender…

Na vele en lange zoektochten in binnen-en buitenland en na evenveel frustraties besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik ga gewoon mijn eigen schommelstoel maken. En zo werd mijn derde kind, Rocking Seats, geboren.

Rocking Seats schommelstoelen

Met mijn schetsboek in de hand verzamelde ik gegevens, afmetingen, plussen en minnen, etc van schommelstoelen en gewone stoelen. Mijn onderzoek beperkte zich niet tot het internet. Ik bezocht winkels en fabrieken in de Benelux, Duitsland, Portugal,…  Na veel zoeken en uitproberen, kreeg mijn idee meer vorm. Mijn kernwoorden “schommelstoel babykamer betaalbaar” en “schommelstoel babykamer stijlvol” stonden op mijn netvlies gebrand. Dit moest en zou mijn project worden, van een wild idee naar een prachtige schommelstoel!

Uiteindelijk ontwierp ik vier verschillende modellen, van traditioneel tot strak modern. Voor ieder wat wils maar vooral comfortabel, betaalbaar en stijlvol. Het resultaat kan je bekijken in onze webshop.

Om het geheel af te werken zorgde ik ook voor bijpassende voetbanken. Deze zijn apart te bestellen en zorgen voor een ontspannende schommelervaring.

Dus, ben je nog op zoek naar een mooie schommelstoel voor in je babykamer, neem dan zeker eens een kijkje in de webwinkel.


Chat openen
1
Scan de code
Hallo,
Kan ik je helpen?